Kristallbädd

En Kristall-ljusbehandling kan rena, balansera upp dina chakran, stimulera din självläkning och cellförnyelse. Behandlingen kan därmed stärka ditt immunförsvar och du kan uppnå mentalt och fysiskt välmående.

Kristallbädden  är kopplad till Casans helande energier. Därför rekommenderas du att under en kristall-ljus behandling bara slappna av och ha tillit till det som händer, med intention att du får det du behöver just här och nu.

Kristallbäddar

På Casans klinik ordineras i huvudsak spiritual intervension, örtpreparat, healingbehandlat vatten, kristall-ljusterapi / kristallbad och energiarbete i meditationsrummen.Under en vistelse på Casa de Dom Inácio i Abadiania får ofta de som åker med en researrangör börja med ett renande balanserande kristallbad.

Verandan på Casan

FÖR DE SOM TROR BEHÖVS INGA ORD. FÖR DE SOM INTE TROR ÄR INGA ORD TILLRÄCKLIGA. Dom Inácio de Loyola

 

Kristall-ljusterapi i Alingsås

KristallbäddKristallbädden består av sju rena kvartskristaller som är slipade till en viss frekvens och som det kommer färgat ljus igenom. Kristallerna är inriktade mot dina energicentra / chakran och som ger en djupgående helande effekt. Behandlingen är direkt kopplad till Casans helande energier. Därför rekommenderas att under en kristall-ljus behandling bara slappna av och ha tillit till det som händer, med intention att du får det du behöver just här och nu. Klädsel: gärna vita/pastellfärgade bomullskläder.

 

Berättelse

  • Ett underbart kristallbad! Det finns inget bättre och enklare sätt att få det man behöver. När jag lägger mig i sängen och kristallerna börjar verka känner jag alltid ett lugn. Efter ett tag kan jag känna hur det är som att någon går in och behandlar mig. Jag brukar ofta känna väldigt tydlig vad som händer, men ibland kanske ...

Tillbaka till toppen av sidan