Ett underbart kristallbad!

Det finns inget bättre och enklare sätt att få det man behöver.

När jag lägger mig i sängen och kristallerna börjar verka känner jag alltid ett lugn. Efter ett tag kan jag känna hur det är som att någon går in och behandlar mig. Jag brukar ofta känna väldigt tydlig vad som händer, men ibland kanske inte vad, utan mer var dom behandlar.

Det är väldigt skönt att ligga och lyssna på musik samtidigt som jag vet att jag får precis det jag behöver. Ibland somnar jag, ibland får jag svar i ord och bilder, ibland blir jag balanserad och ibland vet jag inte vad som händer. När jag har ont någon stans och ber dem hjälpa mig, då kan smärtan förstärkas och efter en stund så lättar den och släpper.

Efteråt så brukar jag känna mig lugn och fylld med massa energi. Framför allt så känner jag mig alltid väldigt glad, det brukar jag få höra! Så jag ser det som ett fantastiskt bra sätt att ta hand om sig själv.

Nu har jag även varit i Brasilien och jag känner direkt deras energier när jag lägger mig i kristallbädden. Det är ett enkelt sätt att få entiteternas hjälp här i Sverige. Det som är så häftigt är att ingen gång är den andra lik. Man får verkligen det man behöver. Jag har gjort detta i några år nu och kommer naturligtvis fortsätta. När jag jämför mig med mina vänner så har vi alla olika problem och besvär, och hjälpen kommer för var och en på olika sätt. Jag rekommenderar detta varmt.

Elisabeths stöd hjälper mig efteråt så att jag kan förstå lite mer vad som händer. Den otroliga kunskap hon har om människan gör att man känner sig trygg .

Anette Josefsson